اسکافل چیست ؟
از آن جایی که انسان عشق به ارتفاع دارد همیشه در پی ساخت چیز هایی می باشد که ارتفاع بالا تری داشته باشد. برای مثال استفاده از هواپیما ها و … ارتفاع بسیار زیادی برای انسان به وجود می آورند ولی میل به ارتفاع به گونه ای می باشد که برخی از انسان ها این طور می پسندند که در هر لحظه در ارتفاع باشند از همین رو ساختمان های بسیار بلند با نماهای بسیار جالب و در اشکال گوناگون به وجود آمدند .
یکی از ابزار بسیار مهمی که به انسان ها کمک می کرد تا بتواند در سطح خیلی بالا این ساختمان ها و برج های بلند را بسازند، اسکافل ها ( یا همان داربست ها ) بودند که با وجود اشکال گوناگونی که دارند توانستند با کاربرد های یکسان یا مختلف در محل های متفاوت به ما کمک کنند .
با استفاده از این داربست ها کار های زیادی در زمینه های مختلف مانند شست و شوی شیشه ها در ارتفاعات بالا، نما شویی، تعویض و یا تعمیر عایق بندی ها، باز سازی بنا های تاریخی، ساختمان سازی و … انجام می دهند و بسیار کار آمد می باشند.
اسکافل که نوعی از انواع داربست می باشد نسبت به سایر مدل های دیگر داربست ها از نظر قیمتی بسیار به صرفه می باشد. هم چنین از دیگر مزیت های این اسکافل می توان به سرعت نصب و جمع کردن آن ها اشاره کرد که سرعت انجام کار را بسیار بالا می برد زیرا حتی توسط کارگر های ساده نیز می توان آن ها را وصل یا جمع کرد.
انواع اسکافل
اسکافل ها دارای ۲ نوع بسیار پر کاربرد و مهم می باشند به نام های اسکافل مثلثی و اسکافل چکشی که در این قصد داریم به بررسی برخی از ویژگی هاو کاربرد های مهم این داربست ها بپردازیم تا بتوانیم بیشتر با آن ها آشنا شویم.
اسکافل مثلثی :
این اسکافل یکی از اسکافل های پر کاربرد از نوع داربست های مدولار می باشد که به صورت موقتی کاربرد دارد . از مهم ترین نکات در به کار بردن این اسکافل مثلثی توجه به نوع زمین می باشد زیرا بهترین حالت زمین برای استفاده از داربست مثلثی زمین سفت و سخت می باشد زیرا فرو رفتن این اسکافل ها در زمین بسیار ممکن می باشد.
بیشترین کاربرد این داربست ها در کفراژ بندی و پل سازی می باشد. هم چنین برای سقف های بزرگ با ارتفاع زیاد هم کاربرد دارند.
اسکافل چکشی :
اولین و کار آمد ترین داربست های مدولار می توان به اسکافل های چکشی اشاره کرد که دارای کاربرد های مختلفی می باشد و سرعت کار را براش ما چندین برابر می کند . یک نمونه از این کاربرد ها می تواند به استفاده در نما کاری ها به دلیل نداشتن میله های مایل اشاره کرد .
این نوع از داربست دارای پایه های قائم می باشد که در سایز بندی های مختلفی وجود دارد . با اضافه و کم کردن تعداد پایه های عمودی می توان این نوع اسکافل را برای کار های مختلف در ارتفاعات گوناگون تنظیم کرد.
فروشگاه جک و قالب رئیسی