داربست مدولار چیست | قیمت داربست مدولار | مزایای استفاده از داربست مدلار

داربست مدولار چیست

شاید شما جدا از کلمه داربست های که در سطح شهر دید به سازه هایی با تجهیزات حرفه ای تر و ایمن تری برخورده باشید به نوع سازها مدولار گفته میشود.سازه  های فلزی سنتی رفته رفته جای خود را به داربست های جدید و نوین می دهد.

داربست مدولار که به نام های دیگری از جمله داربست امگا ، اسکافلد و فریم مثلثی  به دلیل مزایایی بسیاری که دارد محبوبیت بالایی در ساخت ساز ایجاد کرده که باعث شده در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته .از آنجا که یکی از محصولات مورد استفاده در بین فعالان این حوزه و همچنین از محصولات کاری ما نیز هست ،در زیر در مورد آنها توضیحاتی را ارائه میکنیم.

کاربردهای اسکافلد مثلثی

با توجه به این که داربست یکی از ابزار های مهم در صنعت ساختمان سازی می توان کاربرد زیادی از این محصول صنعتی دید . این نوع سازه در انواع مثلثی ، سازها چکشی ستاره دار و داربست های چکشی کاسه ای تولید و استفاده شده و در ساختمان سازی های کوچک و بزرگ کاربرد فراوانی دارد.

گاهی افراد ارتفاع این محصول ساختمانی  را خودشان انتخاب می کنند و که بسیار خطرناک است و لازم به ذکر است که باید  هم انتخاب نوع داربست و هم ارتفاع آن باید بر اساس نظر کارشناسان و هم مهندس متخصص انجام شود. باید موقع انتخاب به سطح مقاومت سازه توجه کرد.

این نوع از داربست برای کفراژ بندی دال یا تیر و زیر سازی پل ها کاربرد دارد. بنابراین میتوان در زیر سازی سازه های بتنی و مرتفع مانند پل ها و دال های بتنی از این نوع داربست به عنوان یک سازه ایمن استفاده کرد. و به نظر خیلی از مهندسان معماری جایگزین خوبی برای جک های سقفی است

این نوع داربست نقش به سزایی در صنعت ساخت و ساز دارد و در بخش های غیر قابل دسترس ساختمان کاربرد زیادی دارد. پس میتوان گفت از مهمترین کاربردهای آن کفراژبندی دال های بتنی است. از دیگر کاربرد این نوع از سازه های معماری استفاده از آن ها موقع ساخت ساز هایی با سقف های بزرگ با وزن زیاد می باشد.

تفاوت جک سقفی با  داربست مدولار

جک های سقفی حداکثر تا ارتفاع ۵٫۵ متر کاربرد دارند و تحمل بار در این ارتفاع حداکثر ۱٫۵ تن در فاصله ۸۰ سانتی متر میباشد .در مقابل داربستی های مدولار تا ارتفاع ۱۰ متر با تحمل بار به وزن ۳۰۰۰ کیلوگرم در فاصله ۱۲۰ سانتی متر. در این سازه معماری از امنیت بالا تری نسبت به جک های سقفی دارد.

انواع داربست ها

از انواع داربست ها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

  • داربست ها و یا سازه های فلزی مثلثی : فریم های به کار رفته در این نوع سازها از نوع مثلثی هستند که به صورت های نر ماده هم اتصال می یابد. تیپ های سازهای مثلثی به صورت های ۵٫۰ و ۷٫۵ . ۱ متر می باشد . از برتری های این نوع سازه های فلزی می توان به سهولت در باز و بسته کردن آنها اشاره نمود

  • سازها چکشی ستاره دار : در این نوع داربست، پایه های افقی و عمودی در اندازه های مختلفی ساخته می شوند. این سازه های فلزی می توانند برای ارتفاع های مختلفی تنظیم شوند. متصل شدن پایه های داربست به هم به کمک مغزی و پین انجام می شود.

  • داربست های چکشی کاسه ای: مزایای استفاده از این نوع داربست ها قابل توسعه بودن آنها در پلان و ارتفاع است. پایه های این نوع از سازه های فلزی در طول های ۰/۶ متر تا ۳ متر ساخته می شوند.

مزایای استفاده از داربست مدولار

ایمنی : داربست امگا  به دلیل سیستم اتصال دورنی خود از امنیت بالایی بر خوردار است.همچنین میتوانید با یک سکوی محافظ در برابر سقوط شما میتوانید مطمعن باشید که هیچ اتصالات سست وجود ندارد، بنابراین نیاز به تخته و محافظ دنده ای از بین میرود.

نصب آسان : این نوع سازها حتی در مکان های کوچیک و شلوغ و به ارتفاع مورد نیاز کاگر قابل نصب است. و جمع آوری و برچیدن آن ساده ترین روش است که میتوان به همراه یک نقشه  انجام داد و برای افراد غیر متخصص و صاحبان خانه می تواند یک گزینه عالی باش

همه کاره بودن : در کل میتوان گفت داربست های مدولار برای این افراد سودمند است

  • کارگران ماهر ، نیمه ماهر و ماهر

  • کارگران ساختمانی

  • نقاشان ساختمان

  • طاق زن

  • بناء

  • نجاران

  • معماران

  • مهندسین

  • بازرسان دولت

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


− سه = 3